Om mig

Foto Stine Christiansen

Jeg hedder Maria Faarvang, og jeg er journalist, redaktør, kommunikatør og korrekturlæser. Jeg er drevet af en passion for ord, det gode måltid og vores madkultur, der er fantastisk sprudlende i disse år. Jeg er overbevist om, at ord skaber mening, og historier skaber sammenhæng, og derfor er gode fortællinger næsten lige så vigtige for os som mad og hvile. I hvert fald for mig.

Jeg arbejder selvstændigt og professionelt med alle typer opgaver. Jeg er god til at lytte og til at forstå og afklare mine kunders behov. Og så tænker jeg altid på målgruppen: Hvad er relevant at vide for hvem, og hvordan skal det formidles?

Som journalist har jeg skrevet lokal- og kulturstof for Aarhus Stiftstidende, jeg har skrevet artikler for en bred vifte af kunder og læst korrektur for et kommunikationsbureau, og så har jeg mange års erfaring som opskriftsudvikler, journalist og siden redaktør på madmagasinet MAD&venner.

Jeg er uddannet journalist og har også en bachelor i Nordisk Sprog & Litteratur samt Æstetik & Kultur. Du kan læse mere om min baggrund og min erfaring på Linkedin.

Det var nok om mig. Jeg vil allerhelst høre mere om dig og de opgaver, vi sammen kan føre ud i livet, så drop mig en mail, så er samtalen i gang .

Kontakt
Spidskomma
v. Maria Faarvang
maria@spidskomma.dk
www.spidskomma.dk
CVR 40315225